L´indret

El Ioga i l'embaràs

L’embaràs és una etapa molt important en la vida d’una dona i també és un moment que marca profundament el desenvolupament integral del futur infant. Durant l’embaràs, el part i el postpart, el ioga pot ajudar la dona a sentir-se més bé físicament i emocionalment.

En practicar aquesta disciplina es tonifiquen i flexibilitzen els músculs, augmenta el control sobre la respiració, disminueix l’ansietat i s’afavoreix la comunicació amb la criatura; també es desenvolupa la confiança en el procés natural d’embaràs: tranquil·litza la gestant, l’ajuda a escoltar-se a si mateixa i a comprendre els ritmes naturals del cos. Així doncs, fa que la futura mare se senti més relaxada i serena i més ben preparada per al part.

 Després del part el ioga afavoreix que el cos torni a l’estat anterior i a regular el metabolisme, a més de ser molt útil per estabilitzar la ment i canalitzar les emocions en uns moments de grans canvis.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad