L´indret

Txi kung

Txi-kung (qi gong en Pinyin i ch’i kung en el sistema Wade-Giles) és un sistema global que treballa el cos, la respiració i la meditació, que prové de tot l’entramat de pràctiques que s’han desenvolupat a la Xina des dels inicis de la seva civilització i formen part del cultiu de la vida. Els seus orígens, difuminats en la història xinesa, tenen més de 5.000 anys.

Un dels significats del terme txi-kung és el treball o estudi del txi que requereix pràctica i dedicació. També es coneix com l’art de desenvolupar l’energia. Engloba un conjunt de moviments fluids, lents i coordinats, acompanyats d’una profunda respiració i un estat de la ment calmada i connectada en el moment present. Amb aquestes premisses la pràctica regular del txi kung ens ajuda a reconnectar amb l’instant, commoure el nostre ésser i desenvolupar-nos com éssers humans; així com incrementar el txi per millorar la salut física, mental, espiritual i emocional, augmentant la vitalitat, la longevitat i la força interna, tot prevenint els trastorns.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad