L´indret

L'escola

El Txi Kung que es practica a l’escola s’anomena “Sanbao Ruyi” o Txi Kung de les 3 Joies i del Desig que es Compleix. És un sistema que s’ha estat utilitzant a Xina en els últims 5000 anys per cultivar la ment, nodrir l’esperit i promoure un cos sa i fort.

Les tres joies que treballa aquest sistema de Txi Kung són l’essència (Jing), l’energia interna (Txi) i l’esperit (Shen), les quals un practicant devot necessita promoure i desenvolupar.

El reconegut mestre de Txi Kung el Gran Mestre Doc-Fai Wong, és l’actual guardià d’aquest sistema, així com el fundador de l’Associació Internacional Sanbao Ruyi Txi Kung. De jove va aprendre als Estats Units la doctrina Budista i aquest sistema de Txi Kung de l’honorable Mestre Zen Xuan Hua. A mesura que va anar creixent va estudiar mètodes de respiració Taoistes i sistemes de Txi Kung per la salut amb practicants de medicina tradicional xinesa. I també va estudiar Txi Kung Marcial amb dos dels Mestres més famosos del kung fu anomenat Yi Chuan, el Professor P.S. Yu (You Peng Xi) i Mrs Yu, Ouyang Min.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad